55 beoordelingen. 98% van onze klanten beveelt ons aan.
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
2-2-2021 20:10:41
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Auto 308 gekocht. Vriendelijke man (Patrick) heel flexibel. Alles snel geregeld ook transport naar België. Alle documenten voor export perfect in orde. Een aanrader
26-1-2021 14:43:58
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Vorige week hier een auto gekocht. Ik belde voor een 308 welke veel opties had, deze was helaas al verkocht. Wel hadden zij nog een andere 308 staan welke minder kilometers had gereden en welke optisch vele malen mooier was. Na een proefrit te hebben gedaan verkocht van de auto. Er kon niets meer gedaan worden aan de prijs, deze was dan ook wel al scherp voor deze auto. De auto is overgeschreven en kon meteen meegenomen worden. Erg fijn daar wij 180 km bij Autobedrijf Het Hof vandaan wonen.
18-1-2021 12:43:16
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Super goede service. Auto (Peugeot 308) stond bij een poetsbedrijf waar we de auto mochten bekijken en een proefrit mochten doen. Dit beviel zo goed dat wij deze auto ook gekocht hebben. Wij zijn erg netjes te woord gestaan en waren verrast door het gegeven vertrouwen. Wij zullen dit bedrijf ook zeker aanraden!
24-12-2020 16:52:42
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
8
Zeer goed geholpen auto op afstand gekocht alles duidelijk beschreven geen verrassingen vriendelijk en verstand van zaken bedankt patrick ook voor het thuis laten bezorgen van de auto in deze Corona tijd
22-12-2020 21:08:44
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Super bedrijf goed advies gehad netjes wat er afgesproken is nog netjes vier nieuwe banden gemonteerd dat de andere iets minder waaren verder net terig gereden 180 Km en rijd als een zonnetje dus erg tevreden
6-10-2020 14:51:20
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Ik rij nu een half jaar naar volle tevredenheid in een bij Het Hof aangeschafte Peugeot 308 sw HDI. Even tijd voor een terugblik. Ik kan mij herinneren dat de ontvangst erg hartelijk was en de sfeer ontspannen. Een testrit was geen enkel probleem. Bij de onderhandeling bleek er in de prijs niet heel veel ruimte maar de prijs was ook wel erg scherp (bleek na onderzoek op Gaspedaal). Dus, auto gekocht op basis van "als gezien en bereden". Als service nog een paar gebruikte winterbanden gekregen na dat bleek dat de gemonteerde wel heel ver heen waren. Keurig. Ik heb later nog contact gehad over een defecte instapverlichting aan de bestuurderszijde maar dat is er door de Coronaperiode bij gebleven (wellicht kunnen we daarover nog contact hebben ;-). Al met al heb ik een erg goed gevoel overgehouden aan de mannen van Het Hof. Zakelijk en menselijk. De auto is net voor de APK geweest en allen is de remmerij voor vervangen t.g.v. gebruiksslijtage (dus geen rare dingen) en nu toch maar een set All-wethers. Een dikke verdiende 9. Succes.
11-9-2020 18:47:14
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Zeer goed bedrijf en uitstekende service,auto gekocht waarna het urrea lampje ging branden,kosten 1100€,na overleg met garage werd dit allemaal opgelost door hun zonder kosten voor mezelf!,uitstekende service en prijs kwaliteit
3-8-2020 07:38:22
Service
3
Deskundigheid
5
Prijs/kwaliteit
5
Auto gekocht 5 december 2019 dik tevreden tot ik de auto door de wasstraat deed en de auto even later in de zon stond. Bleek dat er over de gehele auto de lak beschadigd was .bleek dat de auto een ondeskundige poetsbeurt had gehad . Heb jullie gebeld wilden van niets weten begrijp ik in zoverre kon met de klacht pas na 7 maanden. Maar de auto is echt door het postbedrijf vernield . Jullie antwoord was hier kan ik niks mee . Mensen haal na de koop van jullie auto de auto gelijk door de wasstraat bij zonnig weer en kijk gelijk naar de lak van je auto

Onze reactie:
Hoi lammert had u vrijdag ook te woord gestaan . Beetje raar he dat u me meer dan een half jaar later belt over krassen en poets banen in de lak. Ik weet niet wat u in dat half jaar allemaal gedaan heeft met de auto. En een auto 1 x in de 7 maanden wassen lijkt met ook een beetje weinig.
19-6-2020 20:18:27
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Afgelopen week een prachtige peugeot 308 gekocht. We zijn zijn vriendelijk geholpen door verkoper Raymond. Meteen het gevoel, hier koop ik een eerlijke auto. We kregen er een paar dakdragers bij na dat de deal al beklonken was. Heel Netjes!!!!
17-6-2020 22:41:56
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Super service / vriendelijk en een lekker bakje koffie gekregen! Ook was de deal snel gesloten! :)
18-5-2020 20:58:23
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Mooie 308 Peugeot gekocht! Goed bedrijf met goede communicatie. Vriendelijk en deskundig geholpen door Harold. Zeker doen !! Mark Zwolle
27-2-2020 01:15:00
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
vriendelijke heren en zeer zeker betrouwbaar! ontzettend blij met onze auto!
12-12-2019 10:41:42
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Goed geholpen en nemen de tijd voor je en een serieus bedrijf ben goed te spreken over het bedrijf
8-12-2019 12:41:39
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
7
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Mooie auto''s en voor een eerlijke prijs.
30-10-2019 14:56:06
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Keurig geholpen, ook nadat ik nog wat in de oude auto vergeten was. Werken correct en deskundig. Ook vragen worden snel en doeltreffend beantwoord, ook via mail.
2-10-2019 10:01:53
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Zeer vriendelijke en deskundige medewerkers. Daarnaast een goede service en scherpe prijzen.
21-7-2019 18:14:38
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Prijs/kwaliteit
9
vanuit Rotterdam naar hier voor een renault clio. leuk aanbod auto’s, zien er goed uit. Vriendelijk ontvangst, zeer gastvrij en een proefrit maken ook geen probleem!
17-7-2019 08:52:50
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Gister een Renault Clio gekocht en kon hem een paar uur later al ophalen. Goede service. Fijn personeel en een mooi aanbod aan auto's.
4-6-2019 18:01:29
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Vandaag de clio gehaald! Super blij mee??Bedankt voor jullie geduld??
20-5-2019 17:43:28
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Vriendelijk en betrouwbaar
27-2-2019 16:04:00
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Gisteren een Renault Clio gekocht en vandaag opgehaald. Erg blij met de aanschaf en een mooi kleurtje! We hebben de afhandeling als erg prettig ervaren. De medewerkers zijn deskundig, sociaal en goede koffie! Bedankt!
20-2-2019 15:36:53
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
November vorig jaar bij het Hof een auto gekocht welke we op de website hadden zien staan. Deze uitvoering was precies wat we zochten. Vriendelijke ontvangst met koffie maar ook zakelijke no nonsens. De deal was na enige discussie snel gemaakt. 2 maanden later bleken er nog wat gebreken te zijn die vakkundig verholpen zijn.
15-12-2018 18:16:28
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Uitermate tevreden met mijn aankoop, zeer vriendelijk en deskundig contact gehad zowel voor, tijdens en na aankoop.Ik zal mijn familie en kennissenkring zeker aan raden om hier eens te gaan kijken bij aanschaf van een andere auto, ondanks de afstand vanaf Hengelo.
17-11-2018 20:55:50
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
In augustus hebben wij hier een Renault Clio gekocht, we werden uitermate prettig geholpen en gingen al snel overstag. Na 6 weken bleken er toch wat problemen te zijn dit is na aangeven ook direct verholpen. Al met al, aardige mensen goeie service.
16-11-2018 19:43:06
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Zeer vriendelijke en hartelijke ontvangst,duidelijke uitleg en mogelijkheden en een vertrouwd gevoel wat zeker bij de aanschaf van de auto heeft geholpen. Je koopt hier een mooie auto voor een zeer nette prijs. Zijn zeer blij met de auto. Bedankt !!
27-10-2018 11:39:01
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
We zijn prettig geholpen bij de aanschaf van onze gebruikte auto, waar we heel tevreden mee zijn.

Onze reactie:
Wij danken u voor het vertrouwen. Veel rijplezier.
10-8-2018 20:35:54
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
goed geholpen en prettige en vriendelijke mensen

Onze reactie:
wij wensen u veel rijplezier en veel veilige km
4-8-2018 12:13:44
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Begin van de week in contact gekomen met de mannen via de website. De mannen gebeld en direct een afspraak gemaakt. Vriendelijk ontvangen, de auto bekeken, de mogelijkheden besproken en afgesproken om de auto hetzelfde weekend nog op te halen. Proefrit gemaakt, uitleg over de auto gekregen en alle zaken geregeld. De mannen nemen tijd voor je en weten waar ze over spreken. Een super auto voor een goede prijs. Ik wil de mannen hartelijk danken voor deze super auto en de service. Een tevreden klant!

Onze reactie:
veel rijplezier gewenst en veel veilige km
14-6-2018 08:42:01
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Zeer goede ervaring: Netjes geholpen, 2 x een proefrit mogen maken met de auto. Een paar weken later wou ik wat informatie hebben over de auto betreft het onderhoud en dat hebben ze netjes voor mij uitgezocht. Ik ben een tevreden klant.

Onze reactie:
wij wensen u veel veilige km toe en graag tot een volgende keer
4-6-2018 19:51:12
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Erg leuk familiebedrijf om zaken mee te doen. Vriendelijke ontvangst en mooie jonge auto’s. Auto’s zijn scherp geprijsd en je krijgt deskundig advies. Verder gewoon Drentse no nonsens. Ik hou er van. Kan dit bedrijf zeker aanbevelen.

Onze reactie:
Wij wensen u veel rijplezier en dank voor de prettige manier van zaken doen.
25-3-2018 14:04:10
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Nadat wij op de duidelijke site een mooie auto tegenkwamen, besloten wij deze auto te bekijken bij dit bedrijf. Wij werden hier ontzettend goed ontvangen. Er werd alle tijd genomen om ons te helpen, waarbij we veel informatie verkregen hebben om een juiste keuze te kunnen maken. Dit autobedrijf is zo deskundig en servicegericht, dat dit er toe heeft geleid dat onze familie (met veel vertrouwen) in korte tijd vier auto's heeft gekocht bij autobedrijf Het Hof!

Onze reactie:
Dank voor het vertrouwen en heel veel veilige en vooral prettige kilometers gewenst .
16-3-2018 14:59:55
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
we werden hartelijk ontvangen bij aankomst we hadden geen afspraak.maar werden prettig geholpen.nadat we een auto hadden uigezocht zijn we een kop koffie gaan drinken. en hebben we de zaken pretig geregeld.heb mijn eigen polo goed ingeruild voor een goede prijs. de volgende dag stond de auto klaar.zoals afgesproken.

Onze reactie:
Wij willen u ook bedanken voor de prettige samenwerking. Veel rijplezier en veilige kilometers gewenst.
24-1-2018 15:36:30
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Goede service, een paar keer wezen kijken om een auto tot 2 keer toe een uur te laat. Toen ik weer kwam kijken stond er een prachtige auto op mij te wachten. De keus was toen snel gemaakt en heb dezelfde dag de auto nog mee kunnen nemen! Bedankt voor de snelle service !

Onze reactie:
Veel veilige en plezierige kilometers gewenst.
7-1-2018 13:04:01
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Via marktplaats bij dit bedrijf gekomen. Ondanks de grote afstand vanaf Alkmaar was het echt de moeite waard. Heel goed geholpen door eigenaar maar ook zeker door zijn dochter die een duidelijke uitleg gaf over het geheel. Ons betreft een prima bedrijf om zaken mee te doen ook al woon je aan de andere kant van het land.

Onze reactie:
Veel rijplezier in uw nieuwe polo.
19-11-2017 19:38:18
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Dit is een familiebedrijf waar wij zeer tevreden mee zijn. Ze nemen echt de tijd voor je

Onze reactie:
Veel veilige kilometers gewenst in jullie nieuwe auto.
9-10-2017 17:56:58
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Goed geholpen, vriendelijk personeel en goede service.

Onze reactie:
Veel rijplezier en veilig kilometers gewenst.
11-8-2017 19:31:31
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
8
DEZE WEEK SUPER MOOIE POLO GEHAALD ERG BLIJ MEE ERG GOED GEHOLPEN BEDANKT
3-7-2017 11:42:54
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Prettige omgang met klanten! Betrouwbaar en fijne service. Mijn aanschaf op dezelfde dag nog rijklaar gemaakt! Super!
29-6-2017 12:18:18
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Ik kom nu al zes jaar bij autobedrijf Het Hof voor servicebeurten en heb net mijn tweede auto bij hen gekocht. Als je binnen komt gelijk een bakkie koffie en een gezellig babbeltje en nooit problemen die niet opgelost kunnen worden. Kortom vakmanschap, tijd voor de klant en een goede service.
18-5-2017 17:10:47
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
zeer goed geholpen bij het uitzoeken van mijn nieuwe polo en zeer veel keus
28-4-2017 08:06:04
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Op het moment van deze beoordeling hebben wij de auto bijna een week en ik wil zeggen dat het een superaankoop blijkt te zijn. Ik kan dan ook iedereen aanraden om hier een auto te kopen. Ze doen wat ze beloven en de service is TOP. Als je hier binnen stapt heb je direct het gevoel dat het een warm familiebedrijf is waar vriendelijkheid en service hoog in het vaandel staat. Ik zou dan ook zeker dit bedrijf aanbevelen wat ik ook reeds gedaan heb. Ik zou zeggen ga voorak zo door.
18-1-2017 10:48:04
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Als je een goede service en kwaliteit zoek dan moet je hier zijn. Een top bedrijf heb zelf een super mooie seat st gekocht en toen ik hem ophaalde zaterdags en naar huis reed trilde hij bij het remmen. Toen ik thuis kwam even gebeld paar dagen later terug geweest want er bleek een remschijf krom te zijn. Echt netjes opgelost nieuwe remschijven en probleef opgelost. Een top bedrijf echte aanrader.
23-12-2016 11:43:36
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Top service !!!! Een maand terug heb ik hier een prachtige tweedehands Seat Ibiza gekocht. Als u op zoek bent naar een nette, zuinige, tweedehands auto (polo of ibiza), dan bent u hier aan het juiste adres. De koffie stond klaar en er werd ruim de tijd voor ons genomen. Nadat de auto geleverd was, bleek de brandstof pomp een irritant geluid te maken, dit viel niet onder de garantie, maar werd na overleg toch kosteloos gerepareerd. Kortom een top auto en top service.
25-7-2016 16:32:47
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Vriendelijk en goede service
23-6-2016 18:50:48
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
prettig bedrijf, goede hulp, fijne auto, zou zeker terugkomen, aanbevelingswaardig

Onze reactie:
bedankt en veel rijplezier gewenst
8-4-2016 19:50:33
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
mannen van autobedrijfhethof u hebt mij voorzien van een mooie auto en daarvoor mijn dank graag tot ziens bij de volgende beurt top en bedankt
30-1-2016 10:47:02
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Afgelopen week een auto hier gekocht. Zeer goed geholpen en alle informatie verkregen over de auto. Ik zou hier zeker terugkomen.
24-1-2016 15:02:47
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
heb er met plezier een auto gekocht moest wel even wachten omdat het zeer druk was maar na dien werd er alle tijd genomen voor het uitleggen van de auto gewoon goed
22-1-2016 20:23:13
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
mooie keus aan a label autos
22-1-2016 20:03:57
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
echt een familie bedrijf duidelijke afspraken geen verkopers praatjes

Onze reactie:
veel veilige km gewenst in je ibiza
14-1-2016 12:51:44
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Prettige sfeer, goede ontvangst. Niet opdringerig. Goede eerlijke auto's. Zeer aan te bevelen!!

Onze reactie:
Wij wensen u veel rijplezier met uw nieuwe auto vrg hethof
11-12-2015 20:40:14
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
7
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
na lang zoeken hier goed geslaagd
8-12-2015 20:02:38
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Zeer correct. Uitstekende service en kwaliteit.
8-12-2015 17:41:04
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Zeer tevreden.......!! Top bedrijf....!!!
7-12-2015 13:45:08
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
leuk bedrijf prima geholpen kennis van zaken